Movember, kom in actie voor de gezondheid van de man!

movember

Vrijwel iedereen kent Pink Ribbon, maar heeft u al eerder van Movember gehoord?

 

Wat is Movember?

Movember is een liefdadigheidsinstelling dat strijdt voor de gezondheid van de man. Deze campagne heeft sinds 2003 miljoenen mensen wereldwijd geïnspireerd om zich aan te sluiten bij de beweging. Er zijn ruim 1200 projecten gefinancierd die zich richten op de grootste gezondheidsproblemen voor mannen zoals prostaatkanker en zelfmoord. De snor is de symbool van de campagne. Door een snor te laten groeien, een evenement te organiseren of een uitdaging aan te gaan kan iedereen iets doen om te helpen voorkomen dat mannen te jong overlijden. Ook wij bij Euroflorist hebben besloten om deze beweging te steunen. Helpt u mee?

Mannen kunnen gezonder en gelukkiger leven

Mannen een slechtere gezondheid dan vrouwen. De feiten zijn duidelijk: mannen sterven gemiddeld 6 jaar eerder dan vrouwen. Mannen praten niet graag over hun gevoelens en gezondheid en als ze zich niet goed voelen, gaan ze niet snel naar de dokter. De Movember Foundation financiert innovatieve projecten en doorbreekt taboes zodat mannen sneller actie ondernemen en gelukkiger, gezonder en langer leven.

Laat een snor groeienMovember snorren

De snor het symbool van de campagne. Gedurende 1 maand kunnen mannen een “Mo” laten groeien om fondsen te werven. Bekijk eens de Movember stijlgids om uzelf te inspireren! Bent u een vrouw? Dan kunt u proberen, uw man, vriend, vader of broer te overtuigen om een ”Mo” te laten groeien!

 

Movember boeketten

Het is voor ons een eer om mee te doen aan de Movember campagne. We kennen allemaal wel een man, vader, broer, zoon, neef of vriend die we graag zo lang mogelijk gezond willen zien. Daarom verkopen we in November 5 Movember boeketten en geven 10% van de bloemenwaarde aan de Movember Foundation. Steun Movember en maak tegelijkertijd iemand blij met bloemen!

Movember

Written By
More from Rose

Vrolijke zomerbloeiers: Klaprozen

De zomer is begonnen en de klaprozen staan prachtig in bloei. Wie wordt...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *